tirsdag 1. februar 2011

Garn til Madagaskar!

Som det står i overskriften, så har jeg sendt avgårde to gode bæreposer med garn til Madagaskar. Så da var det plutselig ikke noe restegarn igjen. Sendte også avgårde noe garn som jeg bare hadde ett nøste av i forskjellige farger.
 Det er søskenbarnet til svigermor, Magna, som skal avgårde. Hun har noen hun kjenner der, som jobber innen misjonen. Da lærer de bl.a. lokalbefolkningen å strikke. De fikk også med seg noen rundpinner av meg, og da ble hun fornøyd. De har nemlig en tendens til å reise fra strikkesamlingen med 5 pinner, og komme tilbake med 1. Så når de nå får litt rundpinner, blir det litt vanskeligere å miste de ;)

Ellers så har jeg heklet gave til søsteren min, dere skal få en smakebit på hva det er her:

Må si at jeg ble veldig fornøyd med resultatet :)

Utenom det så har jeg laget noen grytekluter, og har begynnt på neste gave. Da bruker jeg noen "hengere" til å se hvor starten på omgangen er. De har Lillian laget, og hun selger de for 10kr stk. Fritt valg hva du vil ha på. Jeg har med hjerter og ugler. Så har jeg også funnet en genser jeg vil lage til Gisle. Den er det lamaer på, så det må jo bare passe midt i blinken! Er usikker på om jeg vil bruke de fargene som står i oppskriften ennå, synes de var litt "knalle", så får tenke litt mer på det.Gryteklutene, med blondekant. Ble veldig fornøyd med disse!
 Her vises genseren som kanskje blir neste prosjekt. Syntes den så veldig fin ut, og så er det tykke pinner, så da går det jo i en fei!


 Neste gave som er påbegynnt. Og du kan og se markøren som Lillian har laget. Kjempe søte!


Til slutt et bilde av lillegull i bodyen jeg laget til ham. må si at den satt som et skudd! Den var heller ikkje sånn kjempe varm, så den passer godt med strømpebuksa og ei tøff bukse oppå der igjen ;)


2 kommentarer:

  1. Kjempefin body på en nydelig gutt!

    Oppskriften på bobleluen jeg har strikket er her: http://vriddogvrang.blogspot.com/2009/10/boblehuen.html
    Lykke til! :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det :) Da skal jeg prøve den også ;)

    SvarSlett