torsdag 30. desember 2010

Strikking

Tenkte jeg kunne legge ut litt bilder av det jeg har strikket :) Siden jeg ikke har strikket så lenge, så lærer jeg stadig noe nytt! Det er jo det som er så gøy med det!Her har jeg laget en body til Adrian. Klarte jo selvfølgelig å få en stor rød flekk på rumpa, men det dekker vi over med en bukse :)Så laget jeg en kjørepose i alpakka. Men den er så utrolig varm, at jeg bare har brukt den et par ganger... Men den er hvertfall god og myk ;)
Så laget jeg lue og votter i lamaulla fra egne dyr. Ble veldig fornøyd med det. Så fant vi ut at jeg kunne lage et beveransikt i fronten, så har den en hale bak :) Ble ganske så stilig synses jeg selv! Gleder meg til å bruke den!

Den første genseren jeg strikket! Armene ble noe forskjellige, da jeg fant ut en finere måte å øke på. Men alt i alt, fornøyd med resultatet.

Dette er en jakke jeg strikket til meg selv. I sandnes sisu og kitten mohair. Den ble også større en planlagt, men den er god og varm og veldig brukbar. Så enda en gang ble jeg fornøyd!

Her ser dere et av mange pannebånd jeg har strikket! Veldig lette å lage, så går det raskt. Alt garn som passer til pinne 3-4, så har du et stilig pannebånd :)

1 kommentar:

  1. Så søt luen ble med ansikt:) Du er jo riktig så flink å strikke, jeg sliter med dårlig tålmodighet og store planer så det går litt tregt;) Ønsker deg en riktig flott dag!

    SvarSlett