lørdag 4. februar 2012

Småplukk

Endelig en liten oppdatering. Er sløv på hele bloggingen, men det er rett å slett fordi jeg ikke har lyst å bruke tid framfor datamaskinen, når jeg heller kan lage ting med hendene mine!

Men omsider så kommer oppdateringen med litt bilder av noen småting =)

 Siden jeg prøver å bruke litt fra garnlageret mitt så laget jeg en bukse til Adrian. Denne er strikket i Robust fra Sandnes. Egentlig sokkegarn, men det er ganske så mykt, og jeg synes selv at buksa ble stilig! God og varm bruks-bukse.

 Her har jeg heklet en veske i Vienna fra DROPS. Den ble en del mindre en jeg hadde tenkt, så da ble det en pynteveske. Synes den er riktig pen, og jeg er fornøyd med fargen.
 Muse-tøfler til Adrian strikket og tovet av fritidsgarn fra Sandnes. Mangler bare å gjøre de sklisikre så er de klar. Men vi har jo testa de ut, selvfølgelig. Og virker som han synes de er artige! Synes de er ekstra kule når de har den tøffe halen ;-)

 Nattsokker eller tøfler. Disse er heklet i dobbel Kitten Mohair fra Sandnes. De er lune og gode på foten, og holder en jevn og god varme. Det har foreløbig blitt fire par slike. Må bli noen til, sånn at Kitten-lageret minsker ;-) Med to nøster får en tre tøffler.
Løkkemasker til pynt på kanten.
 Heklet en lue, eller to luer, i Eskimo fra DROPS. De ble mindre enn forventet, så ble ikke så fornøyd. Den ene passer til hodet på babyer, og den andre på hodet til noen som er mindre enn meg i skallen... Gi lyd om du har lyst på ;-)
 To Arne og Carlos-luer. Den grå og rosa er strikket i Freestyle fra Dale, mens den grønne og røde er strikket i Gullgarn fra Gjesdal. Den mangler bare dusken så er den klar.
 Heklet lue til Adrian i Fritidsgarn og Alfa fra Sandnes. Likte fargekombinasjonen, og Adrian ble stilig med denne på. Han ser nesten ut som en liten nisse ;-)
 Sitteunderlag i Cortina fra Gjesdal. Dette er strikket i dominostrikk, og det kommer jeg til å gjøre mer! Strikket med rillestrikk, to omganger med hver farge. Heklet så to runder med fastmasker rundt.

Til slutt, halsen jeg laget til Gisle i lamaull. Alt i hvitt har jeg spunnet selv. På bunnen er det ganske så ujevnt, da det er det første jeg noengang spant. Men så ble det bedre mot toppen! Denne er god og varm, men ble litt løs, så må sy inn strikk i ribbe-stykket, slik at det holdes tett rundt halsen. Nå kan vi tvinne den rundt to ganger!

Det var litt av det jeg har laget i det siste =)

Så vil jeg bare minne om at det er strikkecafe på Strikk Bryne i Storgata onsdag 8.februar. Da samles vi for å strikke/hekle sammen og ha det koselig. Tilbud på garn denne ene kvelden, og vi får også litt å bite i. 20kr.
Bare å komme, og ta kanskje med en stol ;-) Jeg gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar