søndag 28. august 2011

Sy? Ja, jeg prøver meg hvertfall!

Jeg gikk til innkjøp av Made by me-boka, og må si at det var utrolig mye kjekt inni den! Flotte kjoler, puter, barne-klær og utstyr, og mye mer! Så denne anbefaler jeg på det sterkeste! Det fine med den er at det også er veiledning til å lære seg å sy. Så det er bare å sette igang folkens!

 Her er bilde av boka, og av de to tingene jeg har sydd til nå; en lommebok og mobill-veske. Jeg liker veldig godt rosa, så det kom vel ikke som en overaskelse at jeg lagte dette i de fargene jeg gjorde :-)

 Lommeboken når den er lukket.

Mobilvesken som satt som et skudd :-D

I tillegg har jeg kjøpt litt stoff i velour, så jeg skal lage ett stilig sett til Adrian fra boka. Krysser fingrene for at det går i boks!

P.S. Har noen noe stoff liggene de vil bli kvitt, eller gamle mønstrete sengesett osv, så blir jeg veldig glad ;-)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Fyttigrisen, hehe, kult navn. Denne syboka, er det fra samme bokklubb som jeg fikk strikkeboka fra? Isåfall, mye koster den og går det an å bestille den gjennom deg? Jeg har letet etter en god bok for sy-nybegynnere. Jeg har en symaskin jeg ikke har fått tatt i bruk enda, og sammen med litt stoff som jeg kjøpte for leeenge siden, så håper jeg å kunne lage noe fint ;)

  SvarSlett
 2. hei hei solveig :) boka kjøpte jeg på m44, norli bokhandelen. kjempe kjekk bok med utrolig mye fint!! tror jeg betalte rundt 300kr eller noe... masse lykke til ;)

  SvarSlett
 3. ja, og fyttigrisen passte godt siden jeg sier det hele tiden hehe mitt navn :P

  SvarSlett