mandag 11. april 2011

Kattugle i kassen og Adrian på lamabesøk

Ja, vi har faktisk fått satt inn kamera i uglekassen. Så nå kan vi se på den så mye vi vil. (I garasjen vel og merke). Til nå har den lagt to egg og iløpet av de nærmeste dagene kommer det kansje et par til :) Var i allefall kult at uglene som har tuta utenfor soveromet i heile vinter flytta inn i kassen.
Det var igår vi instalerte kameraet. Det har opprinelig hvert i en mindre fuglekasse, der vi har kunnet følge med på pilfinkene. Siden vi nå skal flytte valgte vi å bytte kasse til de små, og broren til Gisle, Bjarne, foreslo at vi kunne sette kameraet i uglekassen. Som sagt så gjort. Selvfølgelig ble det Bjarne som måtte i ilden, itilfelle ugla gikk til angrep. Han er jo så vant med store fugler som hubro osv, så det var bare å få på dykkerbrillene og en god lamalue, så gikk det godt.

 Her ser dere ugla i kassen. Det er bare svart/hvitt, men vi ser klart og tydelig hva det er, og bevegelser. Så nå går TV-en vår inn og ut fra stua til garasjen.

Her er det et bilde av en kattugle, for de som ikke vet hvordan de ser ut.

Både Adrian og far synes det er litt spennende å se på ugla. Så koselig atte! Blir gøy for han å se på senere.


 Ellers så har Adrian fått seg solbriller. Måtte det da sola har begynnt å bli sterkere, og han vil være mer oppe og følge med. Det er også veldig greit i bilen. Han ble jo bare superstilig med solbriller og tutt!

 Dette bildet kan kanskje se litt merkelig ut, men han koser seg sammen med lamane. Ikke redd i det hele tatt. Bare vifter litt med hendene når han synes de er litt nærgående. Goe gutten.

 Smil trall og vær glad! Adrian i vant humør. Er ikke mye han her sutrer!

Så måtte vi jo ta med nevøene Andreas og Rikard. Det er jo litt stas med en lama på terrasen til farmor på Undheim. Teksen stiller som vanlig opp, den linselusa ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar